Wijnen Van Eccelpoel organiseerde zondag haar traditionele 2-jaarlijkse grote wijndegustatie in het Best Western Aldhem Hotel.  Liefst 700 wijnliefhebbers kwamen genieten van de zorgvuldig geselecteerde wijnen, prosecco en champagne.

Meer dan 40 producenten uit o.a. Italië, Spanje, Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk presenteerden hun beste wijnen, trouwens enkel betaalbare en ook exclusieve wijnen. Tussen het degusteren door konden de bezoekers terecht aan een hapjesbuffet van de eigen keuken van Van Eccelpoel met heerlijke ambachtelijke koffie.  Ook de topspecialist uit Limousin (France) presenteerde ambachtelijke delicatessen met o.a. foie gras. Bij de stand van Sept Fontaines kon je artisanaal bereide gerechten proeven. En uiteraard verzorgde het Leontine-team opvallend lekkere proevertjes.

'De standhouders wisten bijna niet wat hen overkwam', lachtte een tevreden Lawrence Vechter van Van Eccelpoel. 'Toen de deuren van de zaal open gingen, stroomden er al heel wat mensen binnen. De wijnboeren hadden de hele dag de handen vol. De reden van ons succes? We zorgen elke keer voor een jong, dynamisch wijngamma met prettige ontdekkingen rond een aantal onmisbare klassiekers.

Maar ook de allerbeste champagnes Krug en Bollinger.

Info over de heerlijkste wijnen kijk op www.vaneccelpoel.be.

Foto's & red. Guy Verellen / NNieuws